Už vás nebaví při každé bouřce svítit doma svíčkami a vyhazovat zkažené jídlo z mrazáku? Pokud je bouřka velká a napáchá škody na elektrickém vedení, může se samozřejmě stát, že budete bez elektřiny minimálně několik hodin, při větších škodách i několik dní. Můžete mít sice v záloze generátor, který ale rozhodně neutáhne celou domácnost – umožní vám třeba napájet lednici a nabít telefony. Pokud bydlíte v oblasti, třeba v horách, kde jsou podobné scénáře časté, ale stěhovat se nechcete, můžete si pořídit solární panely, které vám zajistí energetickou soběstačnost. Alespoň na pár dní. Musíte si ale vybrat solární elektrárnu na střechu s bateriemi, kam si vyrobenou elektřinu uložíte, a využijete ji právě třeba během bouřky.

panely na střeše

Zvažujete pořízení solárních panelů už nějakou dobu? Líbí se vám představa, že si vyrobíte vlastní elektřinu a nebudete závislí na dodavateli? Líbí se vám představa, že ušetříte za odběr? Zadarmo to ale nebude. Pořízení solárních panelů není levné, ovšem jaká bude ve vašem případě cena, není možné říct předem.

solární panely

Jestli vás zaujala cena fotovoltaiky Joyce-energie.cz se musí spočítat individuálně. Na její výši má vliv mnoho faktorů, jako je počet a výkon panelů nebo rozměry jednotlivých panelů. Cenu vám spočítáme předem, a jsme schopni vám zajistit i poradenství ohledně získání dotace. Nová zelená úsporám je tu pro všechny, kteří chtějí mít opravdu soběstačnější domácnost. Pomocí vyrobené elektřiny můžete napájet všechno co běžně používáte. Pomocí doma vyrobené elektřiny pokryjete alespoň část spotřeby, takže dojde k poklesu odběru od dodavatele. A díky dotaci můžete ušetřit i na jejich pořízení.

Kontaktujte nás
Dokážeme vám vysvětlit všechno co se týká pořízení solárních panelů. Můžeme vám pomoct s podáním žádosti na dotace. V oblasti panelů patříme mezi nejlepší firmy, které můžete oslovit.